Etichete

, , ,

Am avut placerea de a fi prezent la lansarea primei televiziuni online dedicată sănătății – SanatateaTV, lansare ce a avut loc miercuri, 10 octombrie, orele 19 la Casa Universitarilor.

La lansare au participat medici renumiți, primul click oficial fiind dat de Prof dr. Sorin Oprescu. Mai multe detalii despre lansare găsiți pe blogul oficial al SanatateaTV.

Împreună cu SanatateaTV voi implementa pe viitor proiectul „Redă bucuria unui copil” despre care găsiți mai multe informații în pagina dedicată activității mele Pro bono din acest blog.

Colaborarea mea cu televiziunea online SanatateaTV se datorează în primul rând convingerii că acest proiect este unul de succes, foarte actual și tot mai necesar în societatea românescă. Susțin cu tărie ideea promovată de SanatateaTV- necesitatea informării, prevenției și a mijlocirii contactului dintre pacient și medic în vederea dobândirii unei bune educații medicale.

De asemenea, SanatateaTV prezintă o premieră la nivel național, premieră ce mă implică în mod direct – filmarea unei operații de mărire de sâni prin implant mamar și difuzarea ei în premieră pe Internet.

Operatia estetica de marire de sani prin implant mamar poate fi vizionata aici.

Urez pe această cale multe succese și împliniri echipei SanatateaTV!

sorin-oprea-si-cristian-nitescu.jpg Aici alaturi de Sorin Oprea, director SanatateaTV la lansare

Reclame