Etichete

, , , , , , ,

Vineri 14 martie puteți urmări emisiunea Abdominoplastia – solutia pentru un abdomen plat. Emisiunea poate fi vizionată la Categoria Chirurgie Estetică.
Sinopsis:  O nouă premieră inregistrată de SanatateaTV – difuzarea online a unei operații de abdominoplastie, procedură chirurgicală prin care se indepărtează țesutul gras din regiunea mijlocie și cea inferioară a abdomenului. Vă ofer în această emisiune informații complete privind acest tip de intervenție chirurgicală, alături de interviu putând urmări și imagini din timpul operației.

Alte emisiuni din Categoria Chirurgie Estetică:

  • Operatie de implant mamarÎn premieră pentru internetul românesc, SanatateaTV a transmis o operație de mărire de sâni prin implant mamar. Cazul pe care l-am operat este o femeie în vârstă de 38 ani, ce dorește trecerea de la mărimea 0 la 2-2,5. În cadrul emisiunii vă explic pașii urmați de pacientă înainte de operație: motivația, restricția anumitor medicamente, regim de viață echilibrat, odihnă. De asemenea, ne explică în ce a constat examenul clinic general preoperator și ce recomandări trebuie urmate în perioada postoperatorie.
  • Mamoplastia, marirea sanului prin implant mamar Pacienta este o femeie în vârstă de 25 ani, care s-a prezentat la consultație cu o hipotrofie mamară, solicitând un implant mamar. S-a optat pentru un implant de 300 cc de tip highprofile de 4,7 cm cu diametru de 11,1 cm, din gel siliconic coeziv, considerându-l drept cel mai bun din punct de vedere estetic și cel mai potrivit pentru pacientă. Operația constă în introducerea acestor implanturi mamare sub mușchiul pectoral, deoarece glanda mamară era, în acest caz, subțire și insuficient etalată pentru a face posibilă introducerea implantului la nivel subglandular.
  • Operatia de rinoplastie  – SanatateaTV a transmis în premieră pentru internetul românesc o operație estetică de rinoplastie realizată de dr. Cristian Nițescu. Rinoplastia este intervenția chirurgicală care se adresează piramidei nazale și căilor respiratorii.
  • Chirurgia estetica – Intrebari frecvente – În această emisiune vă explic de câte feluri se poate face mărirea de sâni, cât durează în medie recuperarea după operațiile estetice și de ce factori depinde aceasta, care sunt riscurile și complicațiile unei operații estetice, precum și cele două tipuri de contraindicații (starea de sănătate a pacientului și starea psihică).
  • Blefaroplastia  – Ce este blefaroplastia, de câte feluri este această intervenție. Blefaroplastia este intervenția estetică prin care se îndepartează excesul de grăsime și tegument de la nivelul pleoapelor inferioare și superioare (pungi și riduri).
  • Interventii estetice masculine  – Despre chirurgia plastică masculină, cu accent pe prezentarea celor mai frecvente intervenții estetice la bărbați, precum: ginecomastia, blefaroplastia, lipoaspirația abdominală, liftingul facial, implanturile de păr.
  • Dr. Cristian Nițescu – Intre cariera si familie  – Cine este Cristian Nițescu și cine este doctorul Cristian Nițescu, care a fost traseul său ca medic și ce factori l-au determinat să devină medic.

NOU! Categoria SFATURI CHIRURGIE ESTETICA! Sfaturi pre și postoperatorii pentru operația de mărire sâni!

Reclame