Etichete

, ,

Astăzi vizitatorii site-ului meu au fost întâmpinaţi cu o surpriză foarte plăcută. De acum www.operatie-estetica.ro este mai complex, cuprinde mult mai multe informaţii despre diversele tipuri de intervenţii şi răspunde celor mai frecvente întrebări pe care pacienţii mei le pun cu privire la acestea.

Am căutat să răspund tuturor solicitărilor vizitatorilor site-ului meu şi să îl personalizez după dorinţele lor, de la linia cromatică, până la secţiunile site-ului. Am adunat toate întrebările primite de la vizitatori şi le-am răspuns celor mai des întâlnite dintre ele, tocmai pentru a înlătura teama pacienţilor de chirurgia estetică şi de a îi ajuta să ia mai uşor o decizie în privinţa acesteia.

De multe ori sunt întrebat : „Ce mi se poate întâmpla dacă îmi fac o operaţie estetică?”, „Există posibilitatea să nu iasă cum vreau eu?”, „Când dispar cicatricile?”.  Cu ajutorul noului site pot da răspunsuri la aceste întrebări, dar şi la multele altele pe care aştept să le primesc de la voi.

Aveţi nelămuriri legate de ceea ce înseamnă blefaroplastie, otoplastie sau cum se realizează „întinerirea feţei”? Acum e mai uşor să accesaţi toate aceste intervenţii.

Aştept în continuare sugestiile voastre legate de www.operatie-estetica.ro.

 

Reclame