Etichete

, , ,

Frumuseţea vine din interior, spunea cineva odată. Şi ce poate fi mai frumos decât un zâmbet? Evident, doar un zâmbet sincer. Ce pot eu să spun cu siguranţă este că nu întotdeauna avem cu adevărat motive să zâmbim, iar atunci când umbăm încruntaţi devenim o prezenţă neplăcută.

Sigur că există multe lucruri în viaţă care te fac să te încrunţi şi pe care medicina nu le poate rezolva. Totuşi, mulţi oameni sunt nefericiţi pentru că nu sunt mulţumiţi de sine, nu pentru că nu ar fi persoane extraordinare, ci pur şi simplu din cauza unor aspecte fizice. O trăsătură de care nu eşti mândru/ă şi pe care uneori îţi este teamă să o afişezi te va face nefericit, te va face să zâmbeşti mai puţin.

Încruntatul este una din cauzele apariţiei ridurilor, în special odată cu îmbătrânirea pielii, aşadar, haideţi să vă încruntaţi mai puţin, pentru a fi mai frumoşi. Iar dacă vă jenează ceva la aspectul dumneavoastră, să nu uităm că nimeni nu s-a născut perfect şi nu e nimic în neregulă cu a face câteva corecturi acolo unde mama natură a fost mai aspră.

Progresul tehnicii medicale, permite, prin intermediul unor operaţii facile, corecţii estetice, care precis te vor face să zâmbeşti. Voi mai prezenta multe pe blogul meu, dar astăzi, pentru că tot am vorbit de riduri, să discutăm şi despre combaterea lor!

Operaţia de lifting al sprâncenelor durează doar două ore, iar rezultatul este de excepţie! Partea şi mai bună este că activitatea normală poate fi reluată după doar 2 sau 3 zile!

Lifting-ul frontal, care te scapă de ridurile alea neplăcute, de pe frunte, de la baza nasului sau dintre sprâncene durează puţin şi presupune o perioadă de recuperare de doar o săptămână.

Linii profunde pe faţă? Pot fi eliminate cu succes, în urma unei intervenţii chirurgicale.
Operaţia de lifting facial maschează efectele negative ale îmbătrânirii şi întinereşte aspectul feţei.

Procedura medicală pentru înfrumuseţarea pielii de pe gât se numeşte lifting cervical şi practic întinde şi remodelează pielea. Deci pănă şi asta poate fi rezolvată! Inutil să mai spun că te poţi întoarce la viaţa ta şi la toate lucrurile care îţi plac, după doar 3 zile!

Ce înseamnă toate astea pentru tine? Simplu – mai multe motive să zâmbeşti sincer, mai multe motive să fii fericit/ă!

Reclame