Etichete

, , ,

Pentru toate femeile care își doresc sâni mai mari, am lansat concursul „Câștigă frumusețea care te inspiră!”. Este un concurs inedit pe internetul românesc, special creat pentru doamnele și domnisoarele care nu au lăsat criza să le afecteze aspirațiile și dorința de a arăta bine.
Miza concursului este o operație estetică de mărire de sâni prin implanturi mamare cu gel siliconic, tip Matrix, în valoare de 5000 de euro, realizată de mine.
Mecanismul concursului este simplu, astfel incât orice femeie, cu vârsta peste 18 ani, poate câștiga sânii pe care și-i dorește. Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea destinată concursului de pe SanatateaTV.ro – www.sani-perfecti.sanatateatv.ro – și să vă inscrieți în competiție, atașând o fotografie format portret, de la bust în sus, și o scurtă argumentare a dorinței de a câștiga aceasta operație estetică.

Concursul se desfășoară în trei etape: înscrierea concurentelor (până la data de 6 octombrie a.c.), sesiunea de votare, la care poate participa oricine, indiferent de vârstă și sex (7-30 octombrie a.c.), anunțarea finalistelor și a câștigătoarei concursului (2 noiembrie 2009).

Primele trei concurente, care obțin cel mai mare număr de voturi din partea vizitatorilor, sunt declarate finaliste și vor filma un clip de prezentare, care va rula pe pagina de concurs.

Concurenta care va obține cel mai mare număr de voturi va fi desemnată câștigătoarea concursului „Câștigă frumusețea care te inspiră!” și va beneficia de o operație de mărire de sâni efectuată de mine. Valoarea acestui premiu este de 5000 de euro, sumă ce acoperă consultația medicală preoperatorie, toate analizele obligatorii preliminare operației estetice, implanturile mamare cu gel siliconic, tip Matrix, intervenția chirurgicală și asistența medicală postoperatorie.

Startul a fost dat! Intra, inscrie-te, votează și câștigă!
Câștigă frumusețea care te inspiră și trăiește din plin bucuria de a fi femeie!Concurs

 

Reclame