Etichete

, ,

Sprâncenele arcuite sunt un detaliu al esteticii feminine pe care orice reprezentantă a sexului frumos vrea să-l evidenţieze. Cu timpul, însă, pielea îşi pierde elasticitatea, iar sprâncenele se lasă. Astfel, chipul nostru capătă o expresie de încruntare. Cum ne putem păstra sprâncenele arcuite? O soluţie eficientă ar putea fi operaţia de lifting al sprâncenelor.

Acest proces de pierdere a elasticităţii pielii apare mai ales la femeile a căror vârstă este de peste 40 de ani. Totuşi, recomand operaţia de lifting oricărei persoane nemulţumite de aspectul ei fizic.

Cum se realizează practic o astfel de intervenţie?

Operaţia de lifting al sprâncenelor presupune efectuarea a două mici incizii în zona supero-externă a sprâncenelor. Astfel sprâncenele se ridică cu circa 6-8 mm, redând pacientei un câmp vizual mai bun şi creând un aspect mai tineresc  al feţei. Operaţia se efectuează, in general, cu anestezie locală şi durează circa 30 de minute.  Rezultatul final va consta în ridicarea sprâncenelor, obţinându-se, astfel, o faţă mult mai expresivă şi mai relaxată.

Nu vă faceţi griji din pricina perioadei de recuperare! Aceasta durează maxim una, două zile. Este indicat, în schimb, să aveţi o igienă adecvată şi să vă atingeţi cu precauţie fruntea şi pielea feţei. Vă recomand, de asemenea, să evitaţi băile foarte fierbinţi, sauna şi expunerea la soare timp de o lună.

Oricine se hotărăşte să apeleze la o astfel de intervenţie trebuie să ştie că operaţia de lifting al sprâncenelor îl poate ajuta să-şi îmbunătăţească vizibil aspectul exterior. Sprâncenele arcuite conferă chipului un aspect tineresc şi mult mai relaxat. Rezultatele sunt garantate iar riscurile minime.

Dr. Cristian Niţescu

Reclame