Etichete

,

Celulita este o condiţie a pielii ce afectează peste 90% dintre femei, indiferent de vârsta sau greutatea acestora. Celulita apare mai ales pe şolduri, fese sau membrele inferioare (coapse). Aspectul de coajă de portocală al pielii este destul de deranjant, iar pentru înlăturarea lui o femeie apelează, de obicei, la numeroase metode sau tratamente.

Există însă o tehnică nechirurgicală pentru eliminarea celulitei, şi anume mezoterapia. Aceasta este una dintre puţinele metode de succes care pot trata în mod eficient celulita.

Ce este mezoterapia?

O procedură nechirurgicală, simplă care constă în injectarea unor cantităţi foarte mici de substanţe homeopate, vitamine, aminoacizi şi enzime în stratul mijlociu al pielii. Substanţele injectate interacţionează cu celulele adipoase, determinând celulele să elibereze grăsimea şi apoi consumul ei. De asemenea, este îmbunătăţită circulaţia sangvină şi drenajul limfatic în zona tratată, este îndepărtat ţesutul fibrotic de conexiune şi este dizolvat excesul de grăsime. Rezultatul constă în dispariţia aspectului de „coajă de portocală” a zonei supuse tratatmentului.

În timpul procedurii se foloseşte un ac fin de 4 mm lungime, ceea ce face ca procedura să nu fie dureroasă absolut deloc.  Este important să ştiţi însă dacă sunteţi alergice la anumite tipuri de medicamente pentru a evita eventualele efecte secundare.

Pentru ca mezoterapia să aibă rezultate vizibile este nevoie de circa 4-10 şedinţe. Sigur că numărul acestora depinde de mărimea zonei afectate, severitatea problemei sau rezultatul dorit. Tocmai din aceste motive, nu este exclus ca rezultatele să înceapă să fie vizibile chiar şi după prima şedinţă.

Un tratament de mezoterapie durează aproximativ 30-45 de minute, iar recuperarea este imediată.

Reclame