Etichete

, , , , ,

Chirurgia estetică a cunoscut în ultimii ani în România un progres remarcabil. Mai mult decât atât, tot mai mulţi chirurgi esteticieni de la noi din ţară au început să îşi facă cunoscute tehnicile de intervenţie chirurgicală. Sigur că, opiniile cu privire la acest gen de operaţii sunt împărţite, însă chirurgia estetică în România a devenit cu siguranţă o practică.

Cele mai frecvente intervenţii estetice solicitate la cabinetele medicilor esteticieni sunt cele de mărire de sâni, rinoplastie şi lipoaspiraţie. Aceste solicitări au la bază, cel mai adesea, o motivaţie de natură estetică. În ceea ce priveşte categoria persoanelor care apelează la acest tip de operaţii, ponderea cea mai mare o au femeile, pentru că ele se preocupă cel mai mult de aspectul lor fizic.

Oricare ar fi tipul de operaţie estetică pentru care optaţi şi oricare ar fi motivul, este foarte important ca înainte de toate să fiţi informate. Până la urmă, chiar dacă nu este vorba de un caz clinic, este totuşi vorba de o îmbunătăţire a aspectului vostru estetic. Şi atunci, nu aţi dori să ştiţi ce anume veţi purta cu voi pentru mult timp de acum încolo? Întrebaţi de calitatea produselor care vor fi folosite în cadrul intervenţiei, apelaţi la un medic cu experienţă, care vă poate oferi sprijinul şi consilierea de care aveţi nevoie. Toate aceste detalii sunt importante în realizarea unei intervenţii estetice sigure şi de calitate.

           

Dr. Cristian Nitescu

Reclame