Etichete

, , , , , , , , , ,

Majoritatea femeilor care îşi doresc un bust mai generos se lovesc iniţial de întrebarea Ce dimensiune de implant mi se potriveşte?”. Răspunsul depinde de o serie de factori, cum ar fi dimensiunile actuale ale bustului, mărimea toracelui, inălțimea si greutatea pacientei, precum şi stilul de viaţă. Astfel, nu trebuie pierdut din vedere faptul că pentru a avea un rezultat bun, sânii trebuie sa fie proporționali cu restul trăsăturilor corporale ale persoanei în cauză.

În primul rând, femeile care doresc să-şi mărească bustul trebuie să înţeleagă că implanturile mamare nu vin în mărimi A, B, C, D, aşa cum sunt confecţionate sutienele. Toate implanturile se măsoară în volum, deci în centimetri cubi, pentru a oferi fiecărei persoane dimensiunile pe care şi le doreşte. De exemplu, o femeie care poartă mărimea 34B la sutien va avea nevoie de un implant mai voluminos pentru a ajunge la dimensiunea 34D, faţă de o persoană care porneşte de la dimensiunea 34C. Astfel, conteaza foarte mult in alegerea implantului si cantitatea de tesut mamar existenta la fiecare pacienta.

Spuneam mai sus că dimensiunile actuale ale bustului contează foarte mult în alegerea implanturilor, pentru că implantul trebuie acoperit cu ţesuturile pacientei, care trebuie să fie suficiente si adecvate pentru un rezultat bun si durabil in timp. Un implant prea mare pune o presiune foarte mare pe pielea si țesuturile sânului, rezultând intr-o recuperare dificilă si un rezultat defavorabil, cu risc crescut de complicații. De aceea, pacientele nu trebuie să vină cu idei preconcepute, ci pur și simplu să se consilieze cu medicul chirurg plastician asupra volumului potrivit în cazul lor.

Nu trebuie uitat că nu totul se rezumă numai la dimensiunile implanturilor dorite. Până la urmă, scopul final este să obţinem un bust voluptos, armonios şi bine proporţionat, cu aspect cât mai natural.

Decizia finală în ceea ce priveşte dimensiunile si tipul implanturilor mamare va fi luată în cabinetul de chirurgie estetică, împreună cu medicul estetician. Acesta vă va ajuta să alegeţi exact dimensiunile de care aveţi nevoie pentru a obţine un bust ferm şi bine conturat, in armonie cu imaginea dvs.

Reclame