Etichete

, , , , , , , ,

Sunt persoane care atunci când apelează la chirurgia estetică ştiu foarte clar ce vor şi ce fel de intervenţie li se potriveşte. Marea masă de pacienţi sunt, însă, cei care ştiu ce şi-ar dori să modifice sau să retuşeze, dar care nu sunt siguri în ceea ce priveşte tipul de procedură potrivit pentru nevoile lor. Pentru toţi, alegerea medicului chirurg estetician este extrem de importantă, pentru obţinerea rezultatelor dorite. Chirurgul estetician este cel care poate să scoată în evidenţă atuurile fiecărui pacient în parte.

O primă vizită în cabinetul de chirurgie estetică poate fi suficientă pentru a afla dacă specialistul în cauză este şi cel cu care veţi merge mai departe în demersul dumneavoastră de îmbunătăţire a aspectului fizic. Consultaţia durează aproximativ 30 de minute, iar în acest timp trebuie să discutaţi cu medicul despre micile defecte pe care doriţi să le îndreptaţi, despre tipurile de intervenţii chirurgicale recomandate în aceste cazuri, să aflaţi avantajele şi dezavantajele fiecărei proceduri, dar şi despre recomandările pre şi post-operatorii, rezultatele anticipate şi eventualele operaţii estetice ulterioare de care veţi avea nevoie. De asemenea, este absolut necesar să-i relataţi medicului istoricul dumneavoastră medical, operaţii efectuate anterior, eventualele tratamente pe care le luaţi (inclusiv vitamine sau tratamente homeopate), dacă ţineţi regimuri de slabire sau dacă beneficiaţi de terapie psihologică.

În timpul consultaţiei, chirurgul estetician o să vă întrebe şi despre eventualele temeri pe care le aveţi în legătură cu intervenţia de înfrumuseţare la care urmează să fiţi supus/supusă. Vă va lămuri toate aceste aspecte, explicându-vă clar fiecare pas al intervenţiei şi metodele cele mai potrivite prin care pot fi reduse eventualele riscuri. Nu uitaţi că nu există intervenţie chirurgicală fără riscuri. De asemenea, în ciuda iscusinţei şi pregătirii chirurgului estetician, orice operaţie estetică se soldează cu cicatrici, al căror aspect depinde foarte mult de organismul dvs., precum şi de respectarea indicaţiilor postoperatorii.

Este recomandat ca în perioada postoperatorie sa aveţi pe cineva apropiat alături de dvs., întrucat de cele mai multe ori trebuie să fiţi ajutat/ă la anumite lucruri pe perioada recuperării.

Reclame