Etichete

, ,

Salutare dragii mei! De foarte multă vreme am pacienți din afara granițelor țării, atât români plecați afară, cât și străini care aleg să se opereze la mine după o documentare prealabilă sau la recomandarea altor pacienți de-ai mei. Cu toate acestea, foarte multă lume se întreabă de ce operațiile estetice sunt mai ieftine în România și dacă acest aspect ascunde ceva.

Pentru toți cei care au avut această curiozitate, trebuie știut că operațiile estetice au, în general, la nivel mondial, prețuri oarecum proporționale cu veniturile populației din țările respective. Ele sunt considerate în general un lux, fiind de obicei mai scumpe față de alte intervenții chirurgicale.

De asemenea, în anumite țări, deși au prețuri mult mai mari ca la noi, există asigurări de sănătate, care decontează parțial sau total anumite intervenții estetice, acesta nefiind cazul în România, unde CNAS nu decontează nicio operație în scop estetic și unde încă nu există asigurări private.

Participand anual la o sumedenie de congrese internaționale de specialitate vă pot spune cu certitudine că nu există diferență de calitate între modul cum se fac operațiile estetice în străinătate față de cele efectuate la noi, rezultatele fiind comparabile. Desigur însă că peste tot există medici mai bine pregătiți și alții mai puțin pregătiți, România nefiind o excepție de la regulă.

Acestea fiind spuse, mă întorc în sala de operații și aștept cu interes întrebările vostre pe office@operatie-estetica.ro!

O zi minunată!

Reclame